2016-03-15 12:10Nyheter

Framtidens boende nu på ikanobostad.se

null

I Ikano Bostads innovationsprogram BoLabb utvecklar vi framtidens boende. Hur kommer människors livsstilar och behov att se ut, och hur ska vi möta den allt starkare urbaniseringen? Med hjälp av användarupplevelser och studier över hur människor lever idag, utvecklar vi boendelösningar för att förenkla vardagen för fler.

För att dela med oss av våra lärdomar och insikter lanserar vi BoLabb på webben. Där kan du även följa vårt pågående utvecklingsarbete. Vi inleder inom kort byggandet av helt nya, flexibla lägenheter i Gustavsberg på Värmdö. Försäljningen påbörjas senare i år men redan nu kan du läsa om den kunskap som ligger till grund för de lösningar som vi har tagit fram. 


Om Ikano Bostad

​Ikano Bostad utvecklar hållbara bostadsområden och bostäder på platser där Sverige växer. Vi grundades 2005 och ingår i Ikanogruppen, en internationell företagsgrupp startad av IKEAs grundare. För att våra kunder ska känna sig trygga och trivas i våra bostadsområden känner vi ett stort ansvar för helheten när vi utvecklar, bygger, äger och förvaltar bostäder. Ikano Bostad har 1 470 nya bostäder i produktion samt förvaltar 5 760 hyreslägenheter och fyra vårdboende. ikanobostad.se


Kontaktpersoner

Charlotte Kjellberg
Kommunikationschef
Charlotte Kjellberg