2019-06-12 16:19Nyheter

Ikano Bostad bygger 52 hyresrätter i Sköndal i Stockholm

null

Idag togs första spadtaget på Ikano Bostads hyresrättsprojekt i Sköndal utanför Stockholm. Tidigare i våras byggstartade Ikano Bostad ett äldreboende med 74 lägenheter i samma kvarter.

Tillsammans med Åsa Andersson, Vd på Stiftelsen Stora Sköndal, tog Mikael Berg, chef nya hyresrätter och vårdboende på Ikano Bostad och Sara Coletti, arbetschef entreprenad på Ikano Bostad första spadtaget på det som kommer att bli 52 hyresrätter i Sköndal söder om Stockholm. Sedan tidigare har Ikano Bostad påbörjat byggnationen av 74 lägenheter för äldreomsorg samt 21 hyreslägenheter och ett bageri/café.

Utöver de 52 hyresrätterna kommer Ikano Bostad i samma byggprojekt även att bygga sex LSS-lägenheter och ett kontor som beräknas stå klara till våren 2021. Äldreboendet, de 21 hyreslägenheterna och bageriet/caféet beräknas stå klart till hösten 2020. 

Kontakta oss gärna för mer information:
Mikael Berg, chef nya hyresrätter och vårdboende på Ikano Bostad, mikael.berg@ikanobostad.se, 0706-10 35 42 


Om Ikano Bostad

​Ikano Bostad utvecklar hållbara bostadsområden och bostäder på platser där Sverige växer. Vi grundades 2005 och ingår i Ikanogruppen, en internationell företagsgrupp startad av IKEAs grundare. För att våra kunder ska känna sig trygga och trivas i våra bostadsområden känner vi ett stort ansvar för helheten när vi utvecklar, bygger, äger och förvaltar bostäder. Ikano Bostad har 1 470 nya bostäder i produktion samt förvaltar 5 760 hyreslägenheter och fyra vårdboende. ikanobostad.se


Kontaktpersoner

Charlotte Kjellberg
Kommunikationschef
Charlotte Kjellberg