2015-10-02 17:29Nyheter

Nytt kontor i Hyllie

null

Ikano Bostad flyttar in i nya, miljövänliga kontorslokaler i Hyllie tillsammans med Ikano Bank.

Ikano Bostad och Ikano Bank flyttar från kontoret i Lund till nya miljövänliga kontorslokaler i Hyllie. Klipporna som huset kallas, är tänkt att på håll likna vita klippformationer. Klipporna är 18 000 kvm stort och miljöcertifierat enligt LEED Platinium. Med bland annat gröna tak bidrar huset till den biologiska mångfalden och energiförbrukningen är nära hälften jämfört med ett vanligt kontorshus.

Välkommen att besöka oss på Hyllie Boulevard 27

Hyllie är en helt ny och klimatsmart stadsdel med utmärkta kommunikationer. När allt är klart kommer det att finnas nästan 9 000 bostäder i området och en del av dem kommer Ikano Bostad att bygga. Tur då att kontoret ligger så nära.

Här är den nya adressen


Om Ikano Bostad

​Ikano Bostad utvecklar hållbara bostadsområden och bostäder på platser där Sverige växer. Vi grundades 2005 och ingår i Ikanogruppen, en internationell företagsgrupp startad av IKEAs grundare. För att våra kunder ska känna sig trygga och trivas i våra bostadsområden känner vi ett stort ansvar för helheten när vi utvecklar, bygger, äger och förvaltar bostäder. Ikano Bostad har 1 470 nya bostäder i produktion samt förvaltar 5 760 hyreslägenheter och fyra vårdboende. ikanobostad.se


Kontaktpersoner

Charlotte Kjellberg
Kommunikationschef
Charlotte Kjellberg