2016-05-18 09:08Nyheter

Ovanligt festlig städdag

null

Vem har sagt att en städdag ska vara tråkig? Vi gör den till en fest.

Ett tåg körde runt städsugna hyresgäster i Hagsätra och Rågsved, söder om Stockholm, under vår städdag den 23 april. När barnen kom och lämnade sin skräpsäck fick de biljetter till våra aktiviteter som Ikanotåget, ponnyridning och Ikano Bostads egna hoppborgar. Känslan var festplats!

De årliga städdagarna är ett utmärkt tillfälle för grannar att träffas och göra fint på gården inför sommaren. Tillsammans med Ikano Bostads fastighetsskötare, förvaltare och uthyrare med flera blev dagen ett lyckat event. Populärast var tåget.


Om Ikano Bostad

​Ikano Bostad utvecklar hållbara bostadsområden och bostäder på platser där Sverige växer. Vi grundades 2005 och ingår i Ikanogruppen, en internationell företagsgrupp startad av IKEAs grundare. För att våra kunder ska känna sig trygga och trivas i våra bostadsområden känner vi ett stort ansvar för helheten när vi utvecklar, bygger, äger och förvaltar bostäder. Ikano Bostad har 1 470 nya bostäder i produktion samt förvaltar 5 760 hyreslägenheter och fyra vårdboende. ikanobostad.se


Kontaktpersoner

Charlotte Kjellberg
Kommunikationschef
Charlotte Kjellberg