2015-05-25 12:15Nyheter

Trivselgruppen fixar loppis i Rågsved

null

Ikano Bostads hyresgäster har startat en trivselgrupp. De ordnar loppis på Bjursätragränd 23-25 den 30 maj. Alla är välkomna!

På loppisen kan du sälja eller byta saker och det är gratis att delta. Passa på att rensa förrådet och kom! Alla är välkomna. Vill du hyra ett bord kostar det 20 kronor och du hör av dig till anders.wahlqvist@ikano.se för detta. Pengarna från uthyrning går till Ikano Bostads fritidsgårdar Värdens Fritids i Rågsved och Hagsätra.

Loppis och bytardag

Kl. 13.00- 16.00 den 30 maj.
Bjursätragatan 23-25, Rågsved

Trivselgruppen är ett initiativ av våra hyresgäster och gruppens mål är att tillsammans med Ikano utveckla gården på Bjursätragränd till en hållbar, trevlig och inbjudande plats för alla boende genom olika aktiviteter.


Om Ikano Bostad

​Ikano Bostad utvecklar hållbara bostadsområden och bostäder på platser där Sverige växer. Vi grundades 2005 och ingår i Ikanogruppen, en internationell företagsgrupp startad av IKEAs grundare. För att våra kunder ska känna sig trygga och trivas i våra bostadsområden känner vi ett stort ansvar för helheten när vi utvecklar, bygger, äger och förvaltar bostäder. Ikano Bostad har 1 470 nya bostäder i produktion samt förvaltar 5 760 hyreslägenheter och fyra vårdboende. ikanobostad.se


Kontaktpersoner

Charlotte Kjellberg
Kommunikationschef
Charlotte Kjellberg