2015-06-29 10:18Nyheter

Vi finns på plats i Almedalen

null

Ikano Bostad träffar politiker för att diskutera framtidens boende.

Under Almedalsveckan 2015 kommer Ikano Bostad att träffa utvalda politiker. De kommer att få en inblick i den forskning vi driver tillsammans med IKEA, en forskning som handlar om att titta på vilka behov människor har hemma och vad vi kan göra för att lösa dem. Vi vill helt enkelt ta fram framtidens boende.

Dags att se över äldre byggnormer

Ett generellt behov som många människor i storstäder delar är behovet av små, flexibla lägenheter. Men på grund av en del äldre byggregler och normer går det inte att bygga så smått som marknaden önskar. Det kommer vi också att diskutera under Almedalsveckan. Byggnormerna skapades i en tid med andra behov. Vi ser att behoven är annorlunda idag och därför vill vi diskutera hur vi kan förändra reglerna.


Om Ikano Bostad

​Ikano Bostad utvecklar hållbara bostadsområden och bostäder på platser där Sverige växer. Vi grundades 2005 och ingår i Ikanogruppen, en internationell företagsgrupp startad av IKEAs grundare. För att våra kunder ska känna sig trygga och trivas i våra bostadsområden känner vi ett stort ansvar för helheten när vi utvecklar, bygger, äger och förvaltar bostäder. Ikano Bostad har 1 470 nya bostäder i produktion samt förvaltar 5 760 hyreslägenheter och fyra vårdboende. ikanobostad.se


Kontaktpersoner

Charlotte Kjellberg
Kommunikationschef
Charlotte Kjellberg