2015-10-29 09:32Nyheter

Vinnare Rågsveds Gröna Gårdar 2015

null

Ikano Bostads upprustade gård på Bjursätragatan 23-25 vann årets 1:a pris i tävlingen Rågsveds gröna gårdar, tillsammans med Stövargatan 33-53.

Föreningen Rågsveds Gröna Gårdar är ett projekt om grönska, odling, engagemang, granngemenskap, trivsel och trygghet som startade 2013 av Rågsveds Fastighetsägare. Varje år delas pris ut till Rågsveds finaste utemiljö och i år fick Ikano Bostad en delad förstaplats.

På Bjursätragatan 23-25 har hyresgästerna fått vara med och utforma gården. Önskemål om odlingslådor, bättre grillplatser och roliga aktiviteter för barnen togs till vara och resultatet blev en grönare, tryggare och mer umgängesvänlig gård.


Om Ikano Bostad

​Ikano Bostad utvecklar hållbara bostadsområden och bostäder på platser där Sverige växer. Vi grundades 2005 och ingår i Ikanogruppen, en internationell företagsgrupp startad av IKEAs grundare. För att våra kunder ska känna sig trygga och trivas i våra bostadsområden känner vi ett stort ansvar för helheten när vi utvecklar, bygger, äger och förvaltar bostäder. Ikano Bostad har 1 470 nya bostäder i produktion samt förvaltar 5 760 hyreslägenheter och fyra vårdboende. ikanobostad.se


Kontaktpersoner

Charlotte Kjellberg
Kommunikationschef
Charlotte Kjellberg