2016-06-10 08:00Pressmeddelande

64 nya hyresrätter i Hässelby Villastad

null

Ikano Bostad skapar fler hyresrätter i Hässelby Villastad i Stockholm.

Bland radhus och villor i Hässelby Villastad bygger Ikano Bostad 64 nya hyresrätter. Husen har bergvärme och solceller och laddningsstolpar för elbilar kommer att finnas på gården. Innergården är designad med barnen i fokus. Här skapas en lekpark med gungor under tallarna.

– Ikano Bostad har tagit beslutet att satsa mer på hyresrätter, säger Christian Dahlman, bostadsutvecklingschef på Ikano Bostad. Vi bygger i urbana lägen för det är där flest vill bo och Hässelby är ett bra exempel på det. Det känns extra roligt att vi bygger något som vi ska förvalta långsiktigt.

Faktaruta

  • Inflyttning: från december 2016
  • Hyresvärd: Ikano Bostad
  • Arkitekt: Björne Svedérus på Ettelva
  • Innergårdsarkitekt: Anna Frank på Nyréns Arkitektkontor

För mer information, vänligen kontakta

Christian Dahlman, bostadsutvecklingschef Ikano Bostad, tel: 010-330 44 19, christian.dahlman@ikano.se

Ikano Bostad förvaltar cirka 5 900 hyreslägenheter och har för närvarande cirka 1 300 lägenheter i produktion. Ikano Bostad är en del av Ikano, en internationell företagsgrupp med verksamheter inom finans, fastighet, försäkring och detaljhandel. Ikanos vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag. Gruppen har cirka 4 500 anställda i 14 länder.


Om Ikano Bostad

​Ikano Bostad utvecklar hållbara bostadsområden och bostäder på platser där Sverige växer. Vi grundades 2005 och ingår i Ikanogruppen, en internationell företagsgrupp startad av IKEAs grundare. För att våra kunder ska känna sig trygga och trivas i våra bostadsområden känner vi ett stort ansvar för helheten när vi utvecklar, bygger, äger och förvaltar bostäder. Ikano Bostad har 1 470 nya bostäder i produktion samt förvaltar 5 760 hyreslägenheter och fyra vårdboende. ikanobostad.se


Kontaktpersoner

Charlotte Kjellberg
Kommunikationschef
Charlotte Kjellberg