2015-02-04 17:01Pressmeddelande

Ikano Bostad anställer affärschef i Göteborg

Med syftet att växa på fler geografiska marknader rekryterar Ikano Bostad Kristina Schoug till det nyöppnade kontoret i Göteborg.

Nu etablerar sig Ikano Bostad på ännu en marknad och rekryterar Kristina Schoug till ny affärschef i Göteborg. Hon har lång erfarenhet av bygg- och fastighetsbranschen och kommer senast från NAI Svefa. Hos Ikano Bostad kommer hon att arbeta med förvärv av fastigheter och byggrätter för hyresrätter och bostadsrätter i Göteborgsområdet.

– Jag ser fram emot att få sätta Ikano Bostad på Göteborgsmarknaden, säger Kristina Schoug, Ikano Bostads affärschef i Göteborg.

– Kristinas uppdrag blir att titta på förvärv som passar oss. Jag är glad över att tillsammans med henne snart få erbjuda Göteborg våra kvadratsmarta bostäder. Framöver kommer vi att etablera oss på flera tillväxtorter i Sverige, säger Robert Jaaniste, vd Ikano Bostad.

Ikano Bostad förvaltar cirka 5 900 hyresrätter och har för närvarande omkring 1 000 bostadsrätter och hyresrätter i produktion.

Ikano Bostad förvaltar cirka 5 900 hyreslägenheter och har för närvarande cirka 1 300 lägenheter i produktion. Ikano Bostad är en del av Ikano, en internationell företagsgrupp med verksamheter inom finans, fastighet, försäkring och detaljhandel. Ikanos vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag. Gruppen har cirka 4 500 anställda i 14 länder.


Om Ikano Bostad

​Ikano Bostad utvecklar hållbara bostadsområden och bostäder på platser där Sverige växer. Vi grundades 2005 och ingår i Ikanogruppen, en internationell företagsgrupp startad av IKEAs grundare. För att våra kunder ska känna sig trygga och trivas i våra bostadsområden känner vi ett stort ansvar för helheten när vi utvecklar, bygger, äger och förvaltar bostäder. Ikano Bostad har 1 470 nya bostäder i produktion samt förvaltar 5 760 hyreslägenheter och fyra vårdboende. ikanobostad.se


Kontaktpersoner

Charlotte Kjellberg
Kommunikationschef
Charlotte Kjellberg