2017-03-17 10:03Pressmeddelande

Ikano Bostad fortsätter att växa och öppnar kontor i Uppsala

null

Under 2016 blev Uppsala ett eget marknadsområde. Nu tar Ikano Bostad nästa steg och öppnar ett nytt kontor.

– Det är jättekul att vi nu befäster vår närvaro i Uppsala med vårt nya kontor. Vi är här för att vara en långsiktig aktör och har flera projekt på gång där vi skapar kvadratsmarta lägenheter åt Uppsalaborna, säger Josefine Wikström, marknadsområdeschef Uppsala på Ikano Bostad.

Ikano Bostad har flera större bostadsprojekt i Uppsala, bland annat i Gränby, Kvarngärdet och centrala Uppsala.

– Uppsala är en prioriterad marknad för Ikano Bostad. Vår ökade närvaro och fortsatta expansion i regionen gör att vi kan förenkla vardagen för ännu fler människor genom att erbjuda prisvärda boenden i trygga och trivsamma stadsdelar, säger Christian Dahlman, bostadsutvecklingschef på Ikano Bostad.

Ikano Bostads nya kontor i Uppsala ligger på Bredgränd 15.

Kontakta oss gärna för mer information:
Josefine Wikström, marknadsområdeschef Ikano Bostad, josefine.wikstrom@ikano.se, tel: 010-330 44 57

Christian Dahlman, Bostadsutvecklingschef Ikano Bostad, christian.dahlman@ikano.se, tel 010-330 44 19

Ikano Bostad finns där människor vill bo och där Sverige växer. Där bygger, äger, förvaltar och utvecklar företaget hyresrätter, bostadsrätter och småhus. Idag förvaltar Ikano Bostad cirka 6 000 hyresrätter och har cirka 1 300 bostäder i produktion.

Ikano Bostad bildar tillsammans med Ikano Vårdboende affärsområdet Fastigheter inom Ikano, en internationell företagsgrupp som ägs av familjen Kamprad. Ikanos vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag. ikanobostad.se


Om Ikano Bostad

​Ikano Bostad utvecklar hållbara bostadsområden och bostäder på platser där Sverige växer. Vi grundades 2005 och ingår i Ikanogruppen, en internationell företagsgrupp startad av IKEAs grundare. För att våra kunder ska känna sig trygga och trivas i våra bostadsområden känner vi ett stort ansvar för helheten när vi utvecklar, bygger, äger och förvaltar bostäder. Ikano Bostad har 1 470 nya bostäder i produktion samt förvaltar 5 760 hyreslägenheter och fyra vårdboende. ikanobostad.se


Kontaktpersoner

Charlotte Kjellberg
Kommunikationschef
Charlotte Kjellberg