2015-10-16 09:30Pressmeddelande

Ikano Bostad rekryterar Susanna Widaeus som affärsutvecklingschef

null

Ikano Bostad fortsätter att växa och välkomnar Susanna Widaeus som affärsutvecklingschef.

På Ikano Bostad blir Susanna Widaeus affärsutvecklingschef och kommer framförallt att stötta företaget vid fastighetsaffärer. Susanna kommer senast från SEB där hon jobbade som portfolio manager med ansvar för fastighetsbestånd i Stockholm, Göteborg och London.

– Susanna har en gedigen kunskap i fastighetsfrågor och jag är glad över att hon har valt att börja hos oss, säger Robert Jaaniste, vd på Ikano Bostad. Ikanos uppdrag är att förenkla vardagen för fler människor och ett sätt vi gör det på är att skapa trygga bostadsområden för fler hyresgäster. Med Susanna kan vi ytterligare förstärka den delen.

– Jag ser fram emot min nya roll på Ikano Bostad. Långsiktigheten, tillsammans med det nytänkande som finns, och den utveckling som pågår inom företaget gör det väldigt spännande. Det kommer att hända mycket på Ikano framöver och jag är glad över att få möjlighet att delta i det arbetet, säger Susanna Widaeus, affärsutvecklingschef på Ikano Bostad.

Kontakta oss för mer information

Robert Jaaniste, vd Ikano Bostad, tel: 010-330 44 11, robert.jaaniste@ikano.se
Susanna Widaeus, affärsutvecklingschef Ikano Bostad, tel: 010-330 40 21, susanna.widaeus@ikano.se

Ikano Bostad förvaltar cirka 5 900 hyreslägenheter och har för närvarande cirka 1 300 lägenheter i produktion. Ikano Bostad är en del av Ikano, en internationell företagsgrupp med verksamheter inom finans, fastighet, försäkring och detaljhandel. Ikanos vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag. Gruppen har cirka 4 500 anställda i 14 länder.


Om Ikano Bostad

​Ikano Bostad utvecklar hållbara bostadsområden och bostäder på platser där Sverige växer. Vi grundades 2005 och ingår i Ikanogruppen, en internationell företagsgrupp startad av IKEAs grundare. För att våra kunder ska känna sig trygga och trivas i våra bostadsområden känner vi ett stort ansvar för helheten när vi utvecklar, bygger, äger och förvaltar bostäder. Ikano Bostad har 1 470 nya bostäder i produktion samt förvaltar 5 760 hyreslägenheter och fyra vårdboende. ikanobostad.se


Kontaktpersoner

Charlotte Kjellberg
Kommunikationschef
Charlotte Kjellberg