2018-10-01 08:14Pressmeddelande

Ikano Bostad utvecklar organisationen

null

Från och med 1 oktober blir bostadsutveckling inom Ikano Bostad uppdelat på tre geografiska bostadsenheter. Ansvariga för de nya enheterna blir Linda Leppänen, Maria Hagman och Josefine Wikström.

”För att möta marknaden förenklar vi vår organisation och blir mer lokalt förankrade. Med den nya organisationen blir också vårt breda produkterbjudande tydligare i alla geografier”, säger Robert Jaaniste, vd Ikano Bostad.

Linda Leppänen blir bostadsutvecklingschef för Stockholm Norr, Josefine Wikström för Stockholm Söder och Maria Hagman för Syd/Väst. Alla tre har tidigare arbetat som marknadsområdeschefer i företaget och kliver nu in i en roll i ledningsgruppen. I samband med förändringen blir även Charlotte Kjellberg, kommunikationschef, del i ledningsgruppen.

Förändringen börjar gälla den 1 oktober.

Kontakta oss gärna för mer information:
Robert Jaaniste, vd, Ikano Bostad, robert.jaaniste@ikanobostad.se, 010-330 44 11

Ikano Bostad bidrar till hållbara bostadsområden och stadsdelar i städer där Sverige växer. Vi utvecklar, bygger, äger och förvaltar kvadratsmarta och prisvärda bostäder för människor i livets alla faser. Ikano Bostad har 2 200 bostäder under produktion samt förvaltar 6 200 hyreslägenheter och 263 vårdplatser. Ikano Bostad ingår i Ikano, en internationell företagsgrupp som ägs av familjen Kamprad. Ikanos vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag. ikanobostad.se


Om Ikano Bostad

​Ikano Bostad utvecklar hållbara bostadsområden och bostäder på platser där Sverige växer. Vi grundades 2005 och ingår i Ikanogruppen, en internationell företagsgrupp startad av IKEAs grundare. För att våra kunder ska känna sig trygga och trivas i våra bostadsområden känner vi ett stort ansvar för helheten när vi utvecklar, bygger, äger och förvaltar bostäder. Ikano Bostad har 1 470 nya bostäder i produktion samt förvaltar 5 760 hyreslägenheter och fyra vårdboende. ikanobostad.se


Kontaktpersoner

Charlotte Kjellberg
Kommunikationschef
Charlotte Kjellberg