2015-09-25 17:27Pressmeddelande

Ikano Bostad växer och välkomnar Cecilia Önnevik som affärschef för den nya enheten Nya hyresbostäder.

null

På Ikano Bostad blir Cecilia Önnevik affärschef för den nya enheten Nya hyresbostäder. Cecilia kommer senast från PEAB där hon var regionchef för Hyresrätter och ansvarade för hyresrättsutvecklingen i Sverige.

– Ikano Bostad är ett växande företag så Cecilias ledarskap och kunskap om hyresrättsutveckling är välkommet, säger Christian Dahlman, bostadsutvecklingschef på Ikano Bostad. När det gäller den nya enheten Nya hyresbostäder så ser vi en stor potential i att kunna kombinera vår erfarenhet från nyproduktion med vår erfarenhet från förvaltning.

– Det kommer att hända mycket här, säger Cecilia Önnevik, affärschef Nya hyresbostäder på Ikano Bostad. Med start under hösten ska Nya hyresbostäder utökas och ett stort fokus blir att hitta bra lägen. Ikano vill bygga för att behålla fastigheterna för egen förvaltning och det skapar bra förutsättningar att vara långsiktiga. Det gillar jag.

Kontakta oss för mer information

Christian Dahlman, bostadsutvecklingschef Ikano Bostad, tel: 010-330 44 19, christian.dahlman@ikano.se

Cecilia Önnevik, affärschef Ikano Bostad, tel: 010-330 44 04, cecilia.onnevik@ikano.se

Ikano Bostad förvaltar cirka 5 900 hyreslägenheter och har för närvarande cirka 1 300 lägenheter i produktion. Ikano Bostad är en del av Ikano, en internationell företagsgrupp med verksamheter inom finans, fastighet, försäkring och detaljhandel. Ikanos vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag. Gruppen har cirka 4 500 anställda i 14 länder.


Om Ikano Bostad

​Ikano Bostad utvecklar hållbara bostadsområden och bostäder på platser där Sverige växer. Vi grundades 2005 och ingår i Ikanogruppen, en internationell företagsgrupp startad av IKEAs grundare. För att våra kunder ska känna sig trygga och trivas i våra bostadsområden känner vi ett stort ansvar för helheten när vi utvecklar, bygger, äger och förvaltar bostäder. Ikano Bostad har 1 470 nya bostäder i produktion samt förvaltar 5 760 hyreslägenheter och fyra vårdboende. ikanobostad.se


Kontaktpersoner

Charlotte Kjellberg
Kommunikationschef
Charlotte Kjellberg