2017-02-09 12:00Pressmeddelande

Ikano Bostads kunder blir bara nöjdare och nöjdare

null

Ikano Bostad är bland de bostadsutvecklingsföretag i Sverige som har nöjdast kunder. År 2016 fick Ikano Bostad ett NKI (Nöjd Kund Index) på 77 av 100 möjliga poäng enligt Prognoscentrets årliga branschundersökning.

Idag delade Prognoscentret ut priserna för bästa kundnöjdhet bland Sveriges bostadsutvecklare 2016. Ikano Bostad tilldelades tredje pris.

– Ett NKI på 77 är verkligen ett kvitto på att vårt engagemang, kundfokus och värderingar fungerar. Genom att arbeta tillsammans har vi lyckats med detta så jag vill rikta ett stort tack till alla fantastiska medarbetare och kunder, säger Robert Jaaniste, vd Ikano Bostad.

Om undersökningen
Prognoscentret genomför årligen en nöjdhetsmätning bland bostadsköpare. Undersökningen genomförs i samarbete med branschens aktörer och grundas på närmare 8000 svar från bostadsköpare. Prognoscentrets branschmätning följer allmän praxis inom nöjdhetsmätningar och resultaten är därmed jämförbara med NKI-värden från exempelvis Svenskt Kvalitetsindex.

Kontakta oss gärna för mer information:
Christian Dahlman, Bostadsutvecklingschef Ikano Bostad, christian.dahlman@ikano.se, tel 010-330 44 19.

Ikano Bostad finns där människor vill bo och där Sverige växer. Där bygger, äger, förvaltar och utvecklar företaget hyresrätter, bostadsrätter och småhus. Idag förvaltar Ikano Bostad cirka 6 000 hyresrätter och har cirka 1 300 bostäder i produktion.

Ikano Bostad bildar tillsammans med Ikano Vårdboende affärsområdet Fastigheter inom Ikano, en internationell företagsgrupp som ägs av familjen Kamprad. Ikanos vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag. ikanobostad.se


Om Ikano Bostad

​Ikano Bostad utvecklar hållbara bostadsområden och bostäder på platser där Sverige växer. Vi grundades 2005 och ingår i Ikanogruppen, en internationell företagsgrupp startad av IKEAs grundare. För att våra kunder ska känna sig trygga och trivas i våra bostadsområden känner vi ett stort ansvar för helheten när vi utvecklar, bygger, äger och förvaltar bostäder. Ikano Bostad har 1 470 nya bostäder i produktion samt förvaltar 5 760 hyreslägenheter och fyra vårdboende. ikanobostad.se


Kontaktpersoner

Charlotte Kjellberg
Kommunikationschef
Charlotte Kjellberg