2017-11-09 07:43Pressmeddelande

Mikael Berg blir ny affärschef på Ikano Bostad

null

Mikael Berg blir affärschef för Ikano Bostads satsning på vårdboenden. I sin nya roll ska han leda vårdboende mot fortsatt tillväxt.

– Att vårdboende nu integreras i Ikano Bostad kommer att stärka vårt helhetserbjudande ytterligare. Det blir ännu tydligare att Ikano Bostad tänker på helheten, oavsett om det gäller att utveckla, bygga eller förvalta bostäder för människor i livets alla faser. Genom att erbjuda vårdboenden, småhus, bostadsrätter och hyresrätter kan vi ta ett långsiktigt ansvar och vara med och utveckla hållbara bostadsområden och stadsdelar, säger Robert Jaaniste, vd på Ikano Bostad.

Ikano Bostad erbjuder i dagsläget 263 vårdplatser fördelat på fyra olika boenden i Uppsala, Åkersberga, och Haninge. Vårdboende har även tre pågående projekt under utveckling.

– Sedan vi inledde vår satsning på vårdboenden under förra året har det tagit fart. Vi är långsiktiga fastighetsägare som utvecklar, äger och förvaltar trygga och behovsanpassade fastigheter för vårdboenden. Det känns jätteroligt att få skapa möjligheter för Ikano Bostads fortsatta tillväxt i den här nya rollen, säger Mikael Berg, affärschef vårdboende på Ikano Bostad.

Mikael har lång erfarenhet som affärsutvecklare och kommer närmast från en roll som ackvisitör inom organisationen. Han tillträder sin nya roll 1 december 2017.

Kontakta oss gärna för mer information:
Robert Jaaniste, vd, Ikano Bostad, 010-330 44 11, robert.jaaniste@ikanobostad.se

Mikael Berg, affärschef vårdboende, Ikano Bostad, 010-330 44 13, mikael.berg@ikanobostad.se

Ikano Bostad bidrar till hållbara bostadsområden och stadsdelar i städer där Sverige växer. Vi utvecklar, bygger, äger och förvaltar kvadratsmarta och prisvärda bostäder för människor i livets alla faser. Ikano Bostad har 1300 bostäder under produktion samt förvaltar 6000 hyreslägenheter och 500 vårdplatser. Ikano Bostad ingår i Ikano, en internationell företagsgrupp som ägs av familjen Kamprad. Ikanos vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag. ikanobostad.se


Om Ikano Bostad

​Ikano Bostad utvecklar hållbara bostadsområden och bostäder på platser där Sverige växer. Vi grundades 2005 och ingår i Ikanogruppen, en internationell företagsgrupp startad av IKEAs grundare. För att våra kunder ska känna sig trygga och trivas i våra bostadsområden känner vi ett stort ansvar för helheten när vi utvecklar, bygger, äger och förvaltar bostäder. Ikano Bostad har 1 470 nya bostäder i produktion samt förvaltar 5 760 hyreslägenheter och fyra vårdboende. ikanobostad.se


Kontaktpersoner

Charlotte Kjellberg
Kommunikationschef
Charlotte Kjellberg