2024-05-27 05:30Pressmeddelande

Nytt modernt kontorshotell öppnar i Hagsätra Centrum

Johan Nilsson är centrumutvecklingschef på Ikano Bostad som har förvaltat Hagsätra Centrum i knappt 20 år.Johan Nilsson är centrumutvecklingschef på Ikano Bostad som har förvaltat Hagsätra Centrum i knappt 20 år.

I juni öppnar ett nytt kontorshotell i Hagsätra Centrum med flexibla arbetsplatser. Lokalerna bidrar till det breda utbud som redan finns i centrum, och skapar möjligheter för fler att kunna arbeta nära hemmet.

–    Det har varit roligt att utveckla och anpassa lokalen till ett modernt kontorshotell tillsammans med IWG. Lokalerna kommer att förenkla vardagen för dem som vill starta eget eller arbeta nära hemmet, säger Johan Nilsson, centrumutvecklingschef på Ikano Bostad.

Det nya kontorshotellet kommer erbjuda flexibla arbetsplatser med coworking, privata kontor, mötesrum och kreativa ytor. Kontorshotellet drivs av IWG, som erbjuder flexibla arbetsplatser i över 120 länder. Lokalerna i Hagsätra är inom IWG:s varumärke HQ som har fokus på kostnadsmedvetna kunder som vill kunna utforma sitt arbete effektivt med bra teknisk och administrativ support.

–    En av flera prioriteringar för IWG i Sverige är att växa vårt nationella nätverk vilket inkluderar Stockholm med omnejd, och inte minst söderort. Hagsätra var och är ett intressant område så när Hagsätra Torg 13 kom upp som ett alternativ tillsammans med möjligheten att jobba med Ikano Bostad så var beslutet att gå vidare enkelt, säger Mattias Almstok, försäljningsdirektör IWG i Sverige.

Det nya kontorshotellet i Hagsätra Centrum öppnar den 3 juni

Det nya kontorshotellet i Hagsätra Centrum öppnar den 3 juni.

Hagsätra Centrum som invigdes under 1960-talet förvaltas sedan knappt 20 år av Ikano Bostad. Centrumet erbjuder redan idag ett varierat utbud av butiker och service, allt samlat runt Hagsätra torg. Det är ett familjärt centrum med ett brett utbud av bland annat gym, skönhetssalonger, blommor, restauranger och matbutiker. Dessutom finns både bibliotek och fritidsgård på torget.

–    Vi ser fram emot att nu stärka upp centrum med ett kontorshotell. Det kommer bredda utbudet ännu mer och förhoppningsvis även locka nya besökare till Hagsätra Centrum, avslutar Johan Nilsson.Om Ikano Bostad

Ikano Bostad är en långsiktig fastighetsägare och bostadsutvecklare. Med omtanke och engagemang äger och utvecklar vi hållbara stadsdelar och bostäder i Sverige och Danmark. Vi grundades 2005 och ingår i Ikano Group, en internationell företagsgrupp startad av grundaren till IKEA. Ikano Bostad äger och förvaltar cirka 7 000 hyresrätter och fem vårdboenden samt har cirka 850 nya bostäder i produktion. Läs mer på ikanobostad.se


Kontaktpersoner

Charlotte Kjellberg
Kommunikationschef
Charlotte Kjellberg