2022-06-09 09:18Nyheter

Ikano Bostads hållbarhetsredovisning 2021

Ikano Bostad har full fart framåt i hållbarhetsarbetet! Idag släpps hållbarhetsredovisningen för 2021 där du kan läsa mer om Ikano Bostads resa med målet att bli ett av branschens mest hållbara bolag.

˗ Vi har kommit en bit på vägen, men har fortfarande en lång resa framför oss för att bli det helt hållbara företag vi vill vara. Under året har vi fortsatt arbeta enligt plan och vågat testa nya lösningar samtidigt som vi utvärderar och lär oss längs vägen. Vi har inte alla svar och förutsättningarna kommer med stor sannolikhet att ändra sig under resans gång. Men det finns bara en väg att gå och det är framåt!, säger Robert Jaaniste, vd på Ikano Bostad.

Du hittar Ikano Bostads hållbarhetsredovisning härOm Ikano Bostad

Ikano Bostad är en långsiktig fastighetsägare och bostadsutvecklare. Med omtanke och engagemang äger och utvecklar vi hållbara stadsdelar och bostäder i Sverige och Danmark. Vi grundades 2005 och ingår i Ikanogruppen, en internationell företagsgrupp startad av grundaren till IKEA. Ikano Bostad äger och förvaltar cirka 6 000 hyresrätter och sex vårdboenden samt har cirka 1 900 nya bostäder i produktion.


Kontaktpersoner

Charlotte Kjellberg
Kommunikationschef
Charlotte Kjellberg